Word jij onze nieuwe collega?


Generalist dossierbeheerder te Mol

Wie ben jij?
Je bent nauwkeurig, stipt en plichtsbewust en streeft op die manier kwaliteit na.
Communicatief ben je zowel schriftelijk als verbaal sterk.
Je bevat een stevige kennis van boekhouding en fiscaliteit en toont leergierigheid om dit nog uit te breiden. Je bent vlot met ICT en staat open voor innovatie.
Je hebt al significante ervaring in een gelijkaardige functie. Je hecht veel belang aan een goede balans tussen werk en prive en draagt loyaliteit hoog in het vaandel.
Een open, flexibele cultuur omkadert jouw ideale werkomgeving.

Wat kan je bij ons doen ?
De vrije beroeper, onze specialisatie, vraagt een persoonlijke, professionele en volledige aanpak. Je verwerkt daarom zijn/haar dossier van A tot Z en bouwt door communicatie en kwaliteit een langetermijn relatie met hen op.

Je takenpakket bestaat uit:
- De volledige boekhouding + aangifte van een dossier alsook de opvolging ervan en rapportering aan (een van) de partners.
- Het opstellen en communiceren van adviezen voorafbetalingen en rapportering van het voorlopig resultaat.
- Eerstelijnscommunicatie met de client en al het nodige om tot een tevreden klant te komen.
- Strategisch meedenken in jouw dossiers.
Klanttevredenheid streef je na door een correcte en optimale fiscale behandeling van de boekhouding, de aangifte en al de noodzakelijke administratie hiervoor. Om de werking optimaal te laten verlopen wordt er intern gerapporteerd van de, al dan niet tussentijdse, resultaten. Je staat klaar om de klant bij te staan waar nodig.

Het Consensus-team staat alvast klaar om je hierin te ondersteunen.

Wat mag je van ons verwachten ?
Naast enorm veel aandacht voor jouw work-life balance en een aangename werkomgeving, mag je ook een competitieve verloning verwachten conform jouw inzet. Daarnaast geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en bij te scholen om door te groeien waar mogelijk en gewenst.

Interesse ?
Laat ons snel iets weten: bram@consensus.accountants