Missie

MDMJ wil een vooraanstaande partner zijn in de zakelijke en persoonlijke begeleiding van de vrije beroeper in Vlaanderen en Brussel.

"MDMJ wil een vooraanstaande partner zijn"

De definitie van een vooraanstaande partner kan vele aspecten omvatten. We zien het onze taak om samen met de klant te bepalen waar de prioriteiten liggen, zodat wij onze focus kunnen afstemmen op de noden van de klant. Om dit te kunnen doen, zetten we in op persoonlijk contact. Regelmatige en transparante communicatie is volgens ons de sleutel tot een duurzame samenwerking.

Daarnaast bieden we een team van hoog gekwalificeerde medewerkers, zodat we de garantie op kwaliteit kunnen bieden op elk van uw vragen.

"in de zakelijke en persoonlijke begeleiding"

Uw carriere en uw priveleven gaan hand in hand. Professionele optimalisatie heeft ook gevolgen prive en prive beslissingen beinvloeden eveneens uw carriere. Daarom vinden we het bij MDMJ erg belangrijk om steeds beide belangen te omkaderen.

Of het nu gaat over de aankoop van uw huis of het bouwen van uw praktijk, of het nu gaat over het opstellen van een associatiecontract of het opstellen van een huwelijkscontract,... Wij bieden een partner die steeds klaar staat om voor al uw vragen en noden een oplossing te vinden en voor u uit te werken.

"van de vrije beroeper in Vlaanderen en Brussel"

Bij MDMJ leggen we al meer dan 30 jaar de focus op de vrije beroepers. U hebt immers specifieke noden en wensen, dewelke wij dankzij onze specialisatie snel kunnen herkennen en daardoor zeer proactief tewerk kunnen gaan.

We combineren deze specialisatie met een werkveld dat zich strekt over heel Vlaanderen en Brussel. Kan u niet tot op een van onze satellietkantoren komen? Geen probleem, onze medewerkers komen graag naar u.